Minusta

 
Ykkösharrastukseni jo lapsena oli piirtäminen, mutta 20-vuotiaana todettu nivelreuma ja siitä johtuvat ranteiden luudutukset alkoivat hankaloittaa kynän käyttöä.

Kokeilin öljyvärejä, mutta totesin pian, että se on aivan liian hidasta puuhaa. Akryylivärit sopivat nopeasti kuivuvina huomattavasti paremmin tempperamentilleni. 

Maalaaminen hiipui jossain vaiheessa kokonaan, mutta innostuin siitä uudestaan vuoden 2010 tienoilla. Sen jälkeen perustin ensimmäiset nettisivuni, kävin tauluineni muutaman kerran taide- ja antiikkimessuilla sekä järjestin pari omaa pienimuotoista näyttelyä.

Teokseni ovat yleensä värikkäitä sommitelmia, joissa kokonaisuus rakentuu yksityiskohdista. Ne ilmentävät jotain tunnetta, hetkellistä ajatusta tai maalatessa syntyneitä mielikuvia. Haluan kuitenkin jättää katsojalle mahdollisuuden tulkita kuvat ja kuviot omalla tavallaan. 

Usein työ on parhaimmillaan, kun sitä katsoo käsivarren mitan päästä, niin että jokainen pensselin veto tai pensselin toisella päällä tehty raapaisu erottuu.